• Fijne vent

    Sommige mensen hebben hun voorkomen mee. Die stralen vriendelijkheid uit, betrouwbaarheid en zelfs een vleugje sereniteit. Dat zijn mensen waar je mee kunt ‘kersen eten’ zoals een vriend van me vaak zegt. Je dankt dan ook God op zijn knieën wanneer deze betrouwbare lieden, waarvan je je niet kunt voorstellen dat ze ooit een vlieg kwaad doen, deel gaan uitmaken van één volksvertegenwoordiging. Of … nog beter, twee volksvertegenwoordigingen. Zo kan de gehele provincie of natie meeprofiteren van heldere uiteenzettingen over de maatschappij. Vanochtend mocht de hele provincie weer deelgenoot worden van zo’n man. Een vleesgeworden visionair, poëet en warme persoonlijkheid. In fijne bewoordingen wist deze Messias van de Vrijheid een mede-volksvertegenwoordiger te vergelijken met het “uitgekotste halalvlees van een Turks zwijn”. Dank U